s.

Онази лилава мъгла, която разсейва всеки образ. Не можеш да фокусираш фантазиите си, всичко се размива, а си пила само кафе, а е неделя.

Почти умопомрачителното усещане, когато зарязваш телефони и таблети, включваш лаптопа, изправяш кръста си, седиш сериозна и съсредоточена, палиш цигара, която има вкус на мръсна подметка, но ти действа. Изглеждаш като библиотекарка, но без очилата, нищо красиво не откриваш в себе си, с грозни домашни дрехи седиш на трамплина в дневната, мястото е безкрайно уютно въпреки мъртвите му, неутрални цветове, като лагер за оцеляване е подредено всичко.

Не знам как е възможно докосването на клавишите, компактният звук от щракането им да е толкова възбуждащ. Скандинавска музика. Спазми. Гледам ръката си, бледа и нищо и никаква, съвсем обикновена. Иска да дере. Чака нещо, което няма да се случи. Съществото ми не съумява да поеме всичко, мислите се задъхват и задавят, gag reflex, онази полупрозрачна течност, нарисувана магически мръсно и бляскаво в азиатското анимационно порно.

Чета за пълни и потни жени със стрии, които подчиняват мъжете си.

С толкова разклатени хормони не са нужни никакви опиати. Мога да напиша поема за всичко долно и гнусно. Не се понасям такава. Мириша на всякакви масла, косата ми, още влажна и прибрана, още неразпусната, чака да потече по раменете, по гърба.

Езикът зад зъбите, но не за да мълча, а за да оближа гладката им повърхност.

Под мишниците, където кожата едва се крепи от нежност, съм втрила масло с мирис, далечен от всеки парфюм и крем.

Една нещастна бисквита лежи върху френски съвременен роман на черната холна маса.

Не съм гладна, чувствам се почти празна, по хубавия начин.

Всички сгушени топли апартаменти, тъжните им прозорци, упътващи несретници, във всички тях трябва да има по едно момиче, по една жена, която трепти в стомаха си, която е положила босите си крака в нечий скут.

Да съм боса и топла до някого, напоследък това мисля за най-хубаво.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s