гладко

този пост се казва „гладко“, защото кожата ми е мека и ужасно гладка след кола маска. вероятно няма нищо общо с това, което ще напиша, но е малкият повърхностен детайл, който ме държи в очакване за нещо, нещо още по-добро.

отворила съм хиляда таба. претенциозни ястия, адаптрани от претенциозна, но и прецизна кулинарна блогърка. саундтрак от филм с френски привкус, туитър – говорилнята за самотници, снимки на красиви хора, отишли, но не и озовали се, на красиви места, обградени от красиви, порцеланово-изящни, бонбобено-кукленски вещи, потънали в прекалено аранжирана идилия, прекалено аранжирано следобедно спокойствие; уикипедия профил на писател драматург, гугъл – за всеки случай, блог пост, който внася смисъл и вдъхновение, бегемама, и аз не знам защо, и порнхъб, за да гледам как груби мъжки ръце се пързалят по намазнено като купа за тесто женско тяло. цялата тази еклектика или просто кич ме отразяват по някакъв начин. изборът ми на порно ще е банален, аз дори не обичам масажите, а може би точно защото имам проблем с тях, тайно си мечтая да ме намазнят с масажно олио като купа за тесто, а след това да натискат с груби мъжки пръсти всичките ми периферни части, умело и целенасочено отбягвайки сърцевината на желанието.

сънувам птици, но те са страшни и опасни, кацат в стаята ми и ме наблюдават, а аз внимавам да не правя резки движения, за да не си навлека гнева им, за да не забият хищни и грабливи нокти в дланите ми, за да не изкълват очите ми.

сънувам нещо еротично, дори не знам сън ли е, или реалност, потънала в мъгла от просъница. искам да ме докоснат между краката и мълвя „кажи ми къде искаш да ме докоснеш, кажи ми думата“. очаквам най-мръсната и проста дума, без завоалиране, без захаросване. чувам заветните пет букви и се давя в соковете си. толкова е хубаво да е гладко, точно там.

мислех, че може да съм призвана за всякакви неща, но не и за докосване и еротика. днес не си мисля, че съм секси. мисля си, че съм самият секс.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s